maanantai 17. syyskuuta 2012


Tia täälä taas o3o. Tulin aikani kuluksi päivittelemään omia nukkekuulumisiani. Mistäs aloitetaan? 8D Nukkeinnostukseni on jossain penkin alla ja siksi en ole jaksanut postailla. Mutta lupaan että viikonlopun aikana tulee Tre miitti postaus.


Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? Heitelkää mielipiteitä~


Arvatkaa kuka saa uuden nuken parin viikon päästä! Minäminäminä♥ Oma pieni saksikäsi (taeyang Edward Scissorhands) päättää vihdoin eksyä tänne meille. Onhan tässä jo melkein 4 kuukautta herraa odoteltukkin. Herra tulee pysymään stockkina, ainoastaan vartalo tulee muuttumaan obitsuksi jossain välissä.


Lisäksi kuulin että saan joululahjaksi järjestelmäkameran, joten viimeistään silloin postauksiakin alkaa tulemaan nopeampaan tahtiin. Lisäksi aion ostaa joulun aikoihin joko Byul Steampunk Rhiannonin tai Byul Herminen. Molemmat ovat hankintalistoilla, ja Hermine on korkeammalla mutta Rhiannon on limited malli joten must byu her first. 8D Herminelle (aka Hime aka Hiron sisko) mulla on jo peruukki ja simmut valmiina, enään tarvitsisin obitsun. Rhiannonille on vain silmät. Uusi käytäntöni on että ostan nukeille kaiken tarvittavan (peruukit, silmät, obitsut) ennen itse nukkea.


Toivoisitteko muuten minkälaisia postauksia? Tarinoita, kuvatarinoita, shootteja, give away vai kenties jotain muuta? Itse ajattelin jossain välissä kasata postauksen jossa nukkeni saavat kertoa hieman itsestään.
Lisäksi täytyy nyt pyytää että kommentoikaa rakkaat ihmiset jotain, tuntuu kuin puhuisin itsekseni. :D



- Tia

1 kommentti:

  1. Iiiiihana tää ulkka. ^3^' Tykkään. :'3
    Juu laita vaa paljon kuvia sun nukeista ja kuvatarinoita myös! ^^' Ja kaikkea mitä ite haluut. 8'D

    F-

    VastaaPoista