perjantai 2. toukokuuta 2014

♛ Back in business ♛



Näin kevään kunniaksi päätettiin ottaa itseämme niskasta kiinni ja palata tänne blogin pariin! Postaustahti tulee oleen aikalailla sama kuin ennenkin, eli aika epäsäännöllinen :D.
   Asiasta seuraavaan, kuten näette, ulkoasu vaihtui koska itse en ollut yhtään tyytyväinen edelliseen, vaikka Bea sitkeästi koitti vakuuttaa että hyvä se on. Miksi teemana avaruus? Koska ollaan niin hipstereitä.. Eikun siis avaruus nyt on vaan aivan ihanan värinen ja tähdet on liian kiehtovia. Eipä siihen sen kummempaa syytä ole :D.

-----------------------------------------------------------------------

Saatte totta kai kuviakin kun olette niin hienosti jaksanut odottaa ja pysyä lukijoina! Kiitos muuten yhdelle uudelle lukijalle ja toivottavasti viihdyt meidän parissa. :)♥
~ Ennen kuvasaldoa kuitenkin vähän päivitystä mitä nukkien parissa on tapahtunut. Eli Hirolle ja Miyulle on tulossa uudet peruukit Lutsilta. Lisäksi Hime tulee saamaan uuden peruukin Ebaystä, koska tajusin viimeksi neitiä kuvatessa että ei helv--- tuo peruukin pituus häiritsee ihan liikaa kun hiukset sojottavat mihin sattuu.
Amai taas on jälleen kustomissa Painajaisella, edellisessä meikissä ei ollut mitään vikaa mutta koska halusin neidille vähän näyttävämmän meikin niin kustomiinhan tuo lähti. Tämä on toivottavasti nyt viimeinen kerta kun tuo neiti on kustomissa.
  Bean nukeista taas Jimmy sai obitsun. Lisäksi Haru poistuu joukostamme, eli on siis myynnissä, nyt vain odotellaan että joku huolii pikkuisen uuteen kotiin! Jos joku teistä haluaa Byul Sucren nudena, obitsulla ja uusilla chipeillä niin kyselkää kommenteissa lisätietoja!
Jaaaa sitten kuviin. Oltiin siis pääsiäisenä Näsilinnan puistossa kuvailemassa, mukana oli Misa, Edward ja Hime.

                       
                             



Hyvää myöhäistä pääsiäistä kaikille :DD.






Ja sitten extrakuvia jotka ei liity nukkeihin.

Eikö olekkin söpö ;-;? Kyseinen pikkuinen on sarjasta
nimeltään The Zelfs. Kyllä se oli rakkautta ensi silmäyksellä kun
huomasin nää lelukaupan hyllystä. Bea oli ihana ja
hommas tän mulle. Näitä on saatavilla kolmea eri kokoa ja tää
on keskikokoinen ja hintaa taisi olla 7,99€.
Sitten vielä poneja. 
Tässä on siis osa mun lempiponeista.
Kuka on teidän lemppari? :)

That's about it. Kiitos vielä että jaksoitte pysyä lukijoina. Kommenteista sen verran että olis ihan mahtavaa jos jaksaisitte joskus edes kommentoida jotain. Kauheeta kommenttikerjäystä, tiedän. Tai edes klikata noita alla olevia laatikoita, että me tiedettäis pitääkö näitä postauksia parantaa vai onko nää hyviä näin.
Lisäksi edelleen saa heittää vinkkejä millaisia postauksia haluaisitte, onko kuvaamisessa parannettavaa jnejnejne. Ruusut ja risut on oikein tervetulleita, kunhan muistatte perustella ne hyvin ;).

♥: Tia & Bea

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia kaikista, koska noi nuket on aivan liian suloisia, ja toi keväinen tausta!~~ Mahtavaa, että saitte tehtyä postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaaa kestipäs taas vastata tähän ,__,''
      Muttaaw kiitos oikein paljon, nuket kiittää ja kuvaajat kiittää :'D.

      Ja eiköhän näitä postauksia taas rupea tuleen kun aurinko paistaa ja talvi on ohi (kumpikaan meistä ei oo oikein talvi ihmisiä joten innostus on aina vähän jäissä kaiken suhteen)♥

      - Tia

      Poista