tiistai 23. joulukuuta 2014

We wish you a merry christmas ~ !

Heipsan kaikki ihanaiset lukijat♥. Tia täällä kirjoittelee, koska Bea lähti Viroon jouluksi. En ole katkera, en yhtään.... Damn you woman.

Kuten huomaatte, postaustahtimme on juhannus ja joulu. Koulukun sattuu viemään suurimman osan molempien ajasta. Mutta ei huolta, emme kumpikaan aio lopettaa nukkeilua tai bloggaamista. Itseasiassa puhuimme että saattaisimme ottaa tähän blogiin mukaan muitakin keräily kohteitamme, esimerkiksi ponit, Monster High, Doctor Who(?), mutta pääpaino pysyy Pullip perheen nukeissa. Syy  on se, että saisimme postailtua tänne enemmän. Jos teillä on jotain ideoita mitä haluaisitte nähdä tässä blogissa niin laittakaa kommenttia :3.

Tästä postauksesta PITI tulla joulushootti postaus MUTTA kamera päätti ettei akku riitä sellaiseen. Saatte siis yhden kämäsen kännykällä otetun kuvan, jossa on edellisestä postauksesta tuttu uutukainen.





Lupasin viimeksi esitellä tulokkaan. Neitokaisen nimi on Desiree ja hän on 17 vuotias. Luonnetta en ole sen kummemin määritellyt, kuten en muillakaan nukeillani :D. Desiree on kuitenkin erittäin muuntautumiskykyinen, joka tarkoittaa käytännössä hänen pukeutumistyyliään. Halusin yhden nuken jonka voin pukea oikeastaan mihin vain mitä tuolta nukenvaatelaatikosta löytyy. Lisäksi halusin Byulin joka on vanhempi kuin mitä Byulit yleensä nähdään. Desillä on 25 cm obitsu, jotta hän on pidempi kuin esimerkiksi Hime joka on 10 - 12v ja omistaa 21cm obitsun.

Siinä taisi olla kaikki oleellinen Desireestä.

Eipä mulla oikein muuta, ihanaa joulua ja mahtavaa uuttavuotta ihan kaikille♥. 

 Tia

1 kommentti: